Verzekerde daktuingarantie voor 10 jaar!

Categorie: Nieuwsbericht.

Eén van de expertises die wij als Wencop Hoveniers in huis hebben is het adviseren, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van intensieve- en extensieve daktuinen. Zoals een gebouw voor zijn fundering een stevige solide basis c.q. ondergrond nodig heeft is dat met beplanting niet anders en zeker niet op een intensieve daktuin. Je moet er niet aan denken dat een zojuist aangelegde daktuin weer helemaal tot op de dakbedekking overhoop gehaald moet worden omdat in een van de schakels in het bouwproces iets over het hoofd gezien is of niet correct is uitgevoerd. Of nog erger dat het hele pand instort doordat het niet berekend is op het gewicht van de daktuin.


We kunnen wat dat betreft niet vroeg genoeg als bouwpartners met elkaar en de klant om tafel zitten om de wensen, verwachtingen en randvoorwaarden met elkaar door te nemen. Ieder om vanuit zijn eigen expertise de klant te adviseren, te gaan voor topkwaliteit en de verwachtingen van de klant te overtreffen.


Voordat wij als Hoveniers de aanleg gaan uitvoeren zijn we ook graag tijdens het bouwtraject betrokken. De beoordeling door een Technisch Manager van Wedeflex van onder andere de hechtingsproeven en het beoordelen van de uitvoering van de bouwkundige  aansluitdetails ervaren wij hierin als een belangrijk moment. Zo ook het tijdelijk onderwater zetten van het gehele dakvlak, voordat wij de dakbedekking betreden en de daktuin gaan aanleggen is een onmisbare schakel om tot een solide basis voor de aanleg van een top daktuin te komen.   

Aansluitend aan de aanleg bieden wij de klant ook altijd het onderhoud van de  tuin en de garantie voor de door ons geleverde materialen aan de klant aan. Hierdoor heeft de klant geen werk en kan hij nog jaren onbezorgd van zijn daktuin genieten.

Kan het nog beter?  Wédéflex en Wencop Hoveniers menen van wel. Wat dacht u van een Verzekerde Daktuingarantie voor een periode van 10 jaar?

Daktuin Kampen.pdf

Verzekerde daktuingarantie voor 10 jaar!