Particuliere tuinen

Samen met u willen wij uw dromen waarmaken of het gaat om een kleine aanpassing, een totale renovatie of nieuwe tuin. Wij vinden het belangrijk om met u een `klik` te hebben, of we elkaar begrijpen. Dit is de basis voor de samenwerking om te komen tot het uiteindelijke resultaat, waar u van geniet en wij trots op zijn.
 
Uw idee├źn en wensen op papier te zetten is onze uitdaging, onze ontwerper helpt u graag met de planvorming en heeft zijn eigen visie op tuinen. Zijn input zorgt zeker voor een verrassende meerwaarde. Ook de hoveniers die de werkzaamheden uitvoeren, weten goed waar ze mee bezig zijn. Ze hebben de juiste scholing en gaan enthousiast aan de slag.
 
`Goed gereedschap is het halve werk`, luid het bekende spreekwoord, vandaar dat wij een uitgebreid machinepark hebben welke wij zelf onderhouden.
 
Bomen, hagen en (groenblijvende)heesters zijn direct beeldbepalend in de tuin. Wencop kwekerijen staat bekend om de kwaliteit en door de levermaat vandaar onze slogan `als het een maatje groter mag`.

Wij nodigen u graag uit, bij ons aan tafel, om nader kennis te maken. Heeft u een vraag, laat hier een bericht achter, wij nemen contact met u op.

Lees meer over particuliere tuinen:

- Tuinaanleg
- Tuinonderhoud
- Tuinrenovatie
- Boomverzorging
- Stadstuin

Projecten