Bomen kappen

In bepaalde situaties is er nog maar een mogelijkheid: de boom verwijderen. Wencop Hoveniers is gespecialiseerd in bomen kappen, dus wij zijn u graag van dienst. Ook een boomstronk verwijderen is voor ons dagelijks werk. We hebben precies de juiste machines, kennis en ervaring in huis om uw boom te laten kappen en hem tot aan de en met de boomwortels te verwijderen. Onze speciale ETW’ers (European Tree Workers) zijn hier speciaal voor opgeleid. Zij bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

 

Volop ervaring in bomen kappen

Of het nu gaat om bomen zagen, bomen kappen of boomstronken/boomwortels verwijderen: wij doen het al sinds de oprichting van Wencop Hoveniers in 1980. Dankzij ons uitgebreide medewerkersbestand van zo’n 100 enthousiaste en vakbekwame medewerkers is er altijd iemand beschikbaar die u kan helpen om de boom op de beste manier te verwijderen.

Het juiste gereedschap voor elke klus

Ons uitgebreide machinepark helpt ons om alle bomen te kappen en elke boomstronk te verwijderen die we maar willen. Al ons klimtuig, hand- en gereedschap, accugereedschappen en zelfs een mobiel kraan en een hoogwerker van 27 meter staatn tot uw beschikking. Uiteraard houden onze ervaren experts tijdens het proces rekening met de omgeving en uw wensen.

Welke boom wilt u verwijderd hebben?

Voor elke boom(stronk)verwijdering geldt dat we ter plekke pas een goede inschatting kunnen maken van de beste manier om de klus te klaren . Bel ons daarom via 0342 416 501 of mail ons op wencop@wencop.nl om een kijkje te komen nemen . Zodra we uw situatie kennen, overleggen we samen met u over de beste oplossing. Ook voor tuinaanleg, tuinrenovatie of een daktuin zijn we uw ideale gesprekspartner.

 

Projecten