Tuinaanleg

Een nieuwe tuin aanleggen of renoveren is een vak apart. Wencop Hoveniers helpt u graag verder. Wij zorgen dat u een mooie tuin krijgt. Precies zoals u hem voor ogen heeft. Of u nu een grote tuin heeft of niet, of uw voorkeur nu uitgaat naar een landelijke tuin of een andere stijl : wij kunnen het allemaal voor u ontwerpen / aanleggen. Onze expertise en jarenlange ervaring staat garant voor een perfect eindresultaat. Laat onze specialisten in tuinaanleg uw nieuwe tuin aanleggen en vertrouw op hun kennis en kunde.

De juiste mensen voor de juiste tuin

Wencop Hoveniers bestaat al sinds 1980. Vanaf het eerste begin verzorgen wij tuinaanleg en onderhoud voor zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. Maar liefst 100 enthousiaste en vakbekwame medewerkers staan voor u klaar als u kiest voor Wencop.

Een tuin aanleggen vanaf het ontwerp

 

We beginnen graag bij het begin: het ontwerp van de tuin. Hiervoor overleggen we uiteraard eerst met u om te bepalen wat de randvoorwaarden  zijn. Bijvoorbeeld de grootte van de tuin en eventuele wensen die u vooraf al heeft of tuinvoorbeelden die u al gezien heeft op Pinterest. Wij denken met u mee en onze eigen ontwerper adviseert u graag. Onze medewerkers zijn experts in tuinen aanleggen en u kunt altijd vertrouwen op één aanspreekpunt. Na uw akkoord op het ontwerp, verzorgen wij alles van A tot Z voor u. Met als resultaat de ideale tuin voor uw situatie.

Ervaar onze meerwaarde in tuinaanleg!

Bel naar 0342 416 501 of mail naar wencop@wencop.nl als u interesse heeft in tuinaanleg. Wij van Wencop Hoveniers bewijzen onszelf graag. U zult al snel ervaren wat onze meerwaarde is als het om een tuin aanleggen gaat. Ook voor tuinrenovatie of een daktuin kunt u altijd bij ons terecht.

Meer over tuinaanleg:

- Exclusieve tuin

Projecten