Beplantingsplan voor uw tuin

Een tuin beplanten begint met een goed beplantingsplan. Daarin staat precies omschreven welke tuinbeplanting er op welke plek komt in uw tuin. Wencop Hoveniers zorgt voor een perfect plan dat helemaal is afgestemd op uw wensen en eisen. En vooral op de mogelijkheden en randvoorwaarden  die er gelden voor uw tuin. Profiteer van onze expertise en jarenlange ervaring voor uw beplantingsplan . Onze specialisten weten exact de juiste planten op de juiste plek te zetten.

Uw tuin aanplanten met een goed plan

Zowel tuinontwerp als een tuin aanplanten  is al sinds de oprichting van Wencop Hoveniers in 1980 ons specialisme. We hebben maar liefst 100 enthousiaste en vakbekwame medewerkers voor ons werken, dus we kunnen altijd een goed beplantingsplan maken voor u. Daarin benutten we de mogelijkheden van uw tuin optimaal door een ideale structuur te creëren. U kunt in  onze eigen kwekerij zelfs uw nieuwe planten, bomen en heesters uitzoeken.

Eerst het ontwerp, dan de tuinbeplanting

Het beplantingsplan dat we voor u maken, bestaat uit een tekening van uw tuin met daarin aangegeven wat we u adviseren qua beplanting en andere elementen. Geef uw wensen door aan onze tuinontwerper, dan krijgt u een plan dat helemaal is afgestemd op uw verwachtingen. Na akkoord zullen wij uw tuin beplanten zoals u wilt.

Heeft u een beplantingsplan nodig?

Laat onze ervaren experts u dan verder helpen. Neem contact op met Wencop Hoveniers via 0342 416 501 of wencop@wencop.nl. Naast het beplantingsplan kunnen wij ook uw tuin aanplanten, bomen kappen of uw complete tuinrenovatie of een daktuin verzorgen. Wij denken en doen graag voor u!

 

Projecten