Tuinrenovatie

Heeft uw tuin zijn beste tijd gehad of verandert uw leefsituatie? Denk dan eens aan een tuinrenovatie. Wencop Hoveniers kan uw tuin opknappen zoals u het wilt. De hoogstaande kwaliteit en jarenlange ervaring die wij u kunnen bieden, spreekt u ongetwijfeld aan. Vertrouw op onze expertise en jarenlange ervaring. Voor onze specialisten is een tuin renoveren dagelijks werk, dus zij zorgen ervoor dat het resultaat er perfect uitziet. Kortom: reden genoeg om eens te overwegen of tuinrenovatie iets voor u is.

Hoe wilt u uw tuin opknappen?

Een tuin verbouwen is niet zomaar iets. Daar wilt u goed over nadenken. Bovendien wilt u dat niet door de eerste de beste partij laten uitvoeren. Dat begrijpen wij als de beste.  Wij stellen u dan ook graag gerust, want sinds onze oprichting in 1980 zijn wij al gespecialiseerd in tuinrenovatie. Ons team van 100 enthousiaste en vakbekwame medewerkers is helemaal op elkaar ingespeeld. Wij weten dus precies hoe we uw tuin renoveren kunnen zodat u er weer optimaal van kunt genieten.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt

Als u al weet wat u aan uw tuin veranderen wilt , laat ons dat dan weten. Wij gebruiken uw wensen als uitgangspunt voor uw tuinrenovatie. Vooraf schetsen we precies wat we aan uw tuin veranderen willen, zodat u een duidelijk beeld krijgt. Na akkoord van uw kant gaan we aan de slag. Ons doel: uw tuin opknappen tot u helemaal tevreden bent.

Meer weten over tuinrenovatie?

Neem dan contact op met onze ervaren experts via 0342 416 501 of wencop@wencop.nl. Naast tuinrenovatie helpen wij u ook graag met bomen kappen, tuinonderhoud of een daktuin. Wencop Hoveniers staat voor u klaar!

 

Projecten