aanleg en onderhoud natuurvelden Voorthuizen

| Overheid en instellingen

Voor onze opdrachtgever ‘stichting accommodatie de Kieviten’ legt Wencop Hoveniers in Voorthuizen twee nieuwe O² natuurvelden aan. De stichting ontwikkelt aan de Oude Zeumerseweg in Voorthuizen voor VV De Kieviten een nieuw modern sportcomplex, bestaande uit twee wedstrijdvelden en een multifunctioneel clubhuis.

Wencop Hoveniers verzorgt het hele proces van de buiteninrichting voor de stichting, van ontwerp en vergunningen tot en met de nazorg en het beheer van de velden. Het grondwerk wordt in samenwerking uitgevoerd door een sponsor van de club Donkersgoed BV uit Voorthuizen.

Bijzonder aspect is dat de velden worden aangelegd volgens het nieuwe O² natuurgrasveld concept. Dit concept is een samenwerkingsverband tussen leverancier (DCM Nederland), adviseur (Kybys Ingenieursbureau) en cultuurtechnisch aannemer (Wencop Hoveniers), gezamenlijk nemen wij de verantwoordelijkheid en leveren een topveld af met gegarandeerde kwaliteit. Wij geven garanties op het aantal bespelinguren, de vlakheid van het veld, op normen voor de ontwatering en de stabiliteit van de toplaag en op maximale grasbezetting en minimale onkruidbezetting. Dit unieke concept is ontstaan uit de roep vanuit opdrachtgevers om kwaliteit objectief te kunnen beoordelen op basis van gegarandeerde prestatienormen, waarbij uiteindelijk één partij aansprakelijk is voor het behalen van de beoogde kwaliteit. Wilt u meer informatie over dit concept? Neem contact op met ons.