realisatie kindvriendelijke tuin met kunstgras Garderen

| Particuliere tuinen

Het perceel heeft een oppervlak van ca 1000 m2. De villa staat centraal op het perceel, de garage aan de achterzijde. Het ontwerp moet eenvoudig zijn, maar sterk van karakter. Er is ook een duidelijk binnen-buiten relatie gelegd, voorkomend vanuit het lijnenspel van de villa. De zichtlijnen worden beƫindigd met een bepaald element of plantenbak. Het hoofdterras wordt voorzien van een overkapping, het terras aan de voorzijde (voor de avondzon en het uitzicht) wordt voorzien van een split en is daardoor informeel van karakter.

Het hoogteverschil tussen de villa en de weg wordt opgelost middels beton keerwanden (hoogte ca 80cm). Deze worden gedeeltelijke gecamoufleerd door beplanting. Ten aanzien van de beplantingen is gekozen voor m`n structuren, Rhododendronwolken i.c.m. grassen, strakke Taxushagen etc. Het gazon wordt uitgevoerd in kunstgras. Ook wordt er rondom de trampoline en het speeltoestel kunstgras aangebracht.