wencop hoveniers

Wencop Hoveniers is sinds 1980 actief op het gebied van inrichting en onderhoud van de buitenruimte. Wat begon als kerstbomenkwekerij is uitgegroeid tot een hoveniersbedrijf met circa 100 enthousiaste en vakbekwame medewerkers en 40 hectare kwekerij. Wij staan voor u klaar!

Boomverzorging inclusief vergunning

Wencop Hoveniers heeft een aantal expertises in huis. Naast onze vakbekwame medewerkers hebben we gecertificeerde medewerkers die gespecialiseerd zijn in boomverzorging (European Tree Worker, ETW). Zij maken gebruik van diverse machines, bijvoorbeeld een hoogwerker, versnipperaar of stobbenfrees. Indien gewenst regelen wij voor u de omgevingsvergunning (voorheen kapvergunning) en verzorgen wij de eventuele herplant verplichting.

Sportvelden onderhouden

Ook het onderhoud van (kunstgras)sportvelden is een belangrijk kernactiviteit van ons als hovenier. Voor meerdere sportverenigingen en gemeenten verzorgen wij het onderhoud van de kunstgrasvelden (zoals het borstelen en bezanden) en de natuurvelden (onder andere bezanden, vertidrainen, doorzaaien en grasmaaien). In overleg met de opdrachtgever maken we een planning, zodat in het sportseizoen de velden optimaal bespeelbaar zijn.

Hovenier met eigen kwekerij

Wencop heeft ook een eigen kwekerij. Als u op zoek bent naar een bepaald type of bepaalde vorm van een boom of heester, kunt u deze bij ons op de kwekerij zelf aanlinten. Wij garanderen dat deze dan in uw tuin of project wordt verwerkt door onze hoveniers. Wij dagen u uit om uw eigen boom of heester bij ons een `lintje` te geven. Vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan. Een veelgehoorde uitspraak is dan ‘wat ontzettend leuk om mijn eigen boom uit te zoeken’.

Daktuinen: aanleg en onderhoud

Nederland wordt steeds groener. Zeker als u ons land vanuit de lucht bekijkt. Eén van de redenen hiervan is de toenemende populariteit van de daktuin. Een 'groen dak' heeft dan ook vele voordelen. Het dak is fraai om te zien, onderscheidend, milieuvriendelijk én economisch interessant vanwege de natuurlijke isolerende werking. Kan het nog mooier?

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van ons hoveniersbedrijf? Neem dan contact met ons op.

 

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Projecten