onderhoud (kunstgras) Sportvelden

Ook het aanleg en onderhoud van (kunstgras)sportvelden is een belangrijk kernactiviteit waarin Wencop zich de laatste jaren sterk in ontwikkeld heeft. 

Onderhoud van sportvelden met natuurgras

Het bespeelbaar houden van sportvelden in weer en wind is voor ons een uitdaging. Het is niet altijd makkelijk om zowel de terreinmeester als de leden van de club -die zoveel mogelijk willen spelen- gelukkig te houden. Door de natuurgrasmat in optimale conditie te houden, tackelen wij bovengenoemd conflict. Wij vinden het belangrijk om met de clubs, gemeentes en sportparkbeheerders gezamenlijk tot een eenduidig beleid en beheer op de velden te komen.

Onderhoud van kunstgras sportvelden

In toenemende mate beschikken club over één of meerdere kunstgrasvelden. Wencop biedt met betrekking tot het onderhoud een totaalpakket aan, zodat het complete onderhoud van het sportpark bij ons kan worden weggezet. Zo kunnen wij bij kunstgras zand instrooien en ander onderhoud verzorgen.

Onderhoud van golfbanen

Omdat wij beschikken over een specialistisch machinepark op het gebied van aanleg en onderhoud van natuurgrasvelden worden onze machines en medewerkers regelmatig door greenkeepers gevraagd om aanleg- en onderhoudswerkzaamheden op verschillende golfbanen uit te voeren.

Alle vormen van samenwerking zijn mogelijk

Wij verzorgen de complete aanleg van nieuwe velden of toplaagrenovatie van bestaande velden en het totaalpakket aan onderhoud voor het hele sportpark. Ook het af en toe ter beschikking stellen van een machine met machinist, waarbij de vereniging zelf veel werkzaamheden uitvoert, is mogelijk. Op de sportvelden werken wij met vaste gespecialiseerde medewerkers die het hele jaar door (kunst)grasonderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Kunnen wij u helpen met kunstgrasonderhoud?

Neem dan contact op met Wencop Hoveniers via 0342 416 501 of wencop@wencop.nl. Ook voor tuinaanleg, tuinrenovatie of een daktuin bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Projecten