Boomverzorging

Als u zo lang mogelijk wilt genieten van uw bomen, dan is goede verzorging natuurlijk belangrijk. Wencop Hoveniers is gespecialiseerd in boomverzorging, met vakbekwame en gecertificeerde medewerkers (European Tree Workers) en de juiste machines. Vertrouw op onze expertise en jarenlange ervaring. Een boomchirurg van Wencop helpt u graag verder.

De bomendokter staat voor u klaar

Heeft u stormschade of een ander noodgeval? Dan is er bij Wencop Hoveniers altijd een bomendokter paraat die u kan helpen met de boomverzorging die op dat moment nodig is. Sinds onze oprichting in 1980 zijn we alleen nog maar beter geworden in boomzorg. Bovendien hebben we zo’n 100 enthousiaste en vakbekwame medewerkers in dienst, dus wij staan snel voor u klaar!

Wat doet een boomverzorger?

Van bomen kappen tot bomen snoeien en ander onderhoud: een ‘tree worker’, oftewel bomenspecialist, helpt u om optimaal te genieten van de bomen op uw grond. Is er iets mee aan de hand, dan ondernemen wij actie. Zijn ze goed gezond, dan zorgen wij met tuinonderhoud ervoor dat dit zo blijft. Samen met u stellen we in dat geval een plan op voor het snoeien en periodiek onderhoud van uw bomen en eventueel de rest van uw tuin.

Uw adres voor boomverzorging

Laat onze ervaren experts in boomverzorging u optimaal van dienst zijn. Neem daarvoor contact op met Wencop Hoveniers via 0342 416 501 of wencop@wencop.nl. Ook voor tuinaanleg, tuinrenovatie of een daktuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij horen graag van u waarmee we u kunnen helpen.

 

Lees meer:

- Boom verwijderen

Projecten