Stadstuin

Een prachtige tuin is echt niet alleen weggelegd voor mensen die rustig achteraf wonen. Een mooie stadstuin aanleggen kan vrijwel overal. Wencop Hoveniers vertelt u er graag alles over. Wij maken het tuinontwerp voor uw stadstuin en verzorgen de aanleg daarna de beplanting en het onderhoud. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring weet u precies wat onze meerwaarde is. Vertrouw op onze specialisten in stadstuinen en bereid u voor op een fantastisch resultaat.

Van tuinontwerp tot aanleg

In principe verschilt een tuinontwerp van een  stadstuin niet veel van een ontwerp voor andere tuinen. Het enige verschil zit hem in de randvoorwaarden.  Al sinds de oprichting van Wencop Hoveniers in 1980 richten we ons graag op uitdagende projecten en daar hoort stadstuinontwerp zeker bij. Onze 100 enthousiaste en vakbekwame medewerkers staan voor u klaar!

Gespecialiseerd in stadstuinen

Door de grootte van ons hoveniersbedrijf, worden we regelmatig gevraagd om mee te denken over stadstuinen. U profiteert van deze jarenlange ervaring, want wij kunnen deze ook voor u inzetten.
Samen met u maken we een tuinontwerp voor de stadstuin die u graag wilt. Is het ontwerp akkoord, dan leggen we graag de tuin aan voor u.

Kies ook voor een tuin in de stad!

Onze ervaren experts laten u graag voorbeelden zien van stadstuinen die wij al eerder gerealiseerd hebben. Neem daarvoor contact met ons op via 0342 416 501 of wencop@wencop.nl. Na het ontwerp en de aanleg kunt u ook bij ons terecht voor andere werkzaamheden, zoals bomen kappen, tuinrenovatie of een daktuin.

Projecten