Tuinonderhoud

Of het nu gaat om het groen rondom uw huis of uw bedrijfstuin, u geniet er het meest van als alles er mooi bij ligt. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft elke tuin onderhoud nodig. Als u zelf niet zo’n tuinier bent, dan kunt u altijd terecht bij Wencop Hoveniers voor al uw tuinonderhoud.  Vertrouw op onze expertise en jarenlange ervaring. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw tuin er altijd perfect uitziet. Precies zoals u het graag wilt hebben.

Ervaren  experts in groenonderhoud

Sinds de oprichting van Wencop Hoveniers in 1980 zijn wij actief op het gebied van inrichting en onderhoud van de buitenruimte. Inmiddels bestaat ons hoveniersbedrijf uit zo’n 100 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Er is dan ook altijd iemand beschikbaar die zich kan ontfermen over alle onderdelen van uw tuin.

Structureel uw tuin bijhouden

Het belangrijkste van tuinonderhoud is dat het regelmatig gebeurt. Daarom werken wij vooral op structurele basis voor onze klanten. Samen met u stemmen wij af wat de ideale frequentie is en wat we precies doen op welke momenten. Daarbij integreren we uiteraard de seizoensgebonden werkzaamheden, maar ook specifiek onderhoudswerk voor uw tuin.

Heeft uw tuin onderhoud nodig?

Dan helpen onze ervaren experts u graag verder. Neem contact met ons op via 0342 416 501 of wencop@wencop.nl en kies voor een tuinman die gespecialiseerd is in groenonderhoud. Ook als u meer wilt weten over onze andere werkzaamheden, zoals tuinaanleg, bomen kappen, tuinrenovatie of een daktuin, kunt u altijd bij ons terecht.

Meer over tuinonderhoud:

- Tuin beplanten

 

Projecten